Maat nette schoen is anders dan maat sportschoen

Sportschoenen versus nette schoenen

01-09-2019 door YvonneALERT! MAAT SPORTSCHOEN IS NIET HETZELFDE ALS MAAT NETTE SCHOENEN!

In bepaalde periodes van het jaar zijn er veel schoolfeesten, gala's, kerstgala, eindejaarsgala, nieuwjaars recepties, etc. op scholen en worden er nette schoenen besteld die vaak te groot zijn. Hoe komt dit?

Meestal lopen studenten op sportschoenen en bestellen ook braaf de maat die in deze schoenen staat, maar....dit zijn meestal Amerikaanse maten en deze vallen bijna 2 maten kleiner dan de Europese maten.

Vaak zien wij jonge mannen bij ons in de winkel komen, die zeggen dat "zij maat 50 hebben". Na een aantal nette herenschoenen doorgepast te hebben, blijkt dat deze maat toch niet helemaal juist is en dat zij gewoon een maat 48 hebben. Klanten die eigenlijk tot nu toe alleen maar op sportschoenen of sneakers hebben gelopen gaan dus meestal met een veel kleinere maat de deur uit...Leuk toch?

Wil je weten welke maat je moet bestellen? Ga dan naar onze matentabel-pagina. Daar staat precies beschreven hoe je jouw schoenmaat kunt bepalen. Weet je de maat....dan klik je daarop en je ziet direct alle schoenen die op voorraad zijn in die maat! Snel & Makkelijk toch?

Dus ga naar onze Matentabel of vraag het ons! We helpen je graag met een persoonlijk advies....

Email: info@stravers-shoes.com

Telefoon voor onze Nederlandse klanten: tel:+31 20 6169973 

Telefoon voor onze Belgische klanten: +32 38 084225 

Matentabel