Over Stravers Luxe SchoenenShop photo


Stravers Luxe Schoenen, de specialist in kleine en grote maten schoenen.

Stravers, gelegen in hartje Amsterdam, is een bekende en vertrouwde naam voor eclusieve dames en herenschoenen in kleine en grote maten sinds 1960. Dankzij de vele verzoeken van onze buitenlandse klanten (en klanten die niet in de buurt van Amsterdam wonen) hebben we in 2001 besloten om een online webshop op te zetten. Sinds de start hiervan hebben velen al online besteld.


About Stravers


Exclusive modellen van ons eigen label

Exclusiviteit en hoge kwaliteit zijn de standaarden voor ons. Je zal nergens anders schoenen vinden die zo perfect passen en goed gevormd zijn. We werken met de fijnste materialen en aandacht om de perfecte pasvorm te creëren.

Over Stravers
Sizes

Klein is echt klein en groot is echt groot

Als je zoekt naar extreme maten, dan ben je bij Stravers aan het juiste adres. Bij ons vind je exclusieve schoenen, maar alleen in hele kleine of hele grote maten. Ze zijn niet alleen een klein beetje kleiner of een klein beetje groter maar echt veel kleiner of groter. Als voorbeeld hebben we pumps met hoge hakken in maat 32. Maar deze hebben we ook in maat 46! En voor de heren hebben we geklede schoenen in maat 36 maar dezelfde ook in maat 53! Onze schoenen zijn speciaal voor deze maten gemaakt. Daarom zien ze er niet alleen aantrekkelijk uit, maar zijn ze ook goed voor de voeten.


Kleine maat damesschoenen
Grote maat damesschoenen
Kleine maat herenschoenen
Grote maat herenschoenen


Kom naar onze winkel of online

Onze design collectie bestaat voor de vrouwen uit pumps met hoge hakken, platte schoenen, laarzen, enkellaarzen, trouwschoenen en meer. Voor de heren hebben we luxe geklede schoenen, instappers, instappers met gesp, enkellaarzen en sneakers. At Stravers Shoes you will find an unique collection of luxurious shoes in small and large sizes. Ervaar het tijdbesparende gemak van online winkelen in onze webshop. Of kom langs in onze winkel in Amsterdam.About Stravers


About Stravers


About Stravers

Het Stravers label

Tachtig procent van onze schoenen collectie wordt gemaakt onder het Stravers Label. Ons eigen merk heeft een unieke collectie, gebaseerd op de nieuwste modetrends die we zien op internationale beurzen, modeshows en plaatsen. Deze trends worden vertaald in draagbare en modebewuste ontwerpen in kleine en grote maten. Het vereist vakmanschap om de schoenen in deze speciale maten te kunnen maken. Als je onze schoenen draagt ervaar je het zelf. Wacht niet langer en ga shoppen op deze website en bestel je Stravers schoenen!

Waarom zijn de Stravers schoenen zo speciaal?

Onze schoenen zijn erg exclusief omdat er maar een klein aantal van wordt gemaakt. De kleine maten zijn ontworpen om de benen langer te laten lijken.

Karakteristieken:

  • - Exclusiviteit door kleine aantallen;
  • - Perfecte pasvorm in kleine en grote maten;
  • - Hoge kwaliteit materialen;
  • - Ontworpen naar de laatste modetrends;
  • - Gemaakt in fabrieken die bekend staan bij internationale schoenen ontwerpers;
  • - Een verrassende prijs / kwaliteit verhouding door eigen ontwerp en productie.


About Stravers