Klantenservice: 31 72 8435550 (Nederland)

Gemak van online winkelen

In 1960 opende Stravers Luxe Schoenen haar winkel in hartje Amsterdam. Sinds 2001 zijn we online gegaan met de webshop. Stravers heeft een unieke collectie luxe schoenen in kleine en grote maten schoenen voor mannen en vrouwen. Verbaas jezelf met het altijd veranderende aanbod van eigen ontworpen collecties. Maak een keuze in het menu en zie gelijk wat er op voorraad is in jouw maat.Verzendkosten (verzending via PostNL)

Verzendkosten zijn per order, ongeacht het aantal paar schoenen dat wordt besteld. Dus de verzendkosten voor 3 paar schoenen zijn hetzelfde als voor 1 paar.Sizes

Ruilen of retourneren van schoenen

Ben je niet tevreden over de schoenen? Dan kunnen ze geruild worden binnen 14 dagen na het ontvangen van de schoenen. Let op! Als wij, op verzoek van de klant, bestelde artikelen, pas na 14 dagen of meer na aankoopdatum moeten versturen, mogen deze na ontvangst niet meer worden geruild/geretourneerd.

Omruilen voor andere schoenen

In het geval dat je wilt ruilen, versturen wij de nieuwe schoenen zonder verzendkosten

De schoenen moeten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen in dezelfde conditie als waarin wij deze gestuurd hebben. Stuur de schoenen in de schoenendoos samen met (een kopie van) de bon en pak de doos in op een vergelijkbare manier zoals u ze ontvangen heeft (zie voorbeeld in de afbeelding hierboven). Na ontvangst van de schoenen door ons zullen wij de conditie checken. Als alles OK is sturen wij de nieuwe schoenen op. Laat een berichtje achter in de doos met jouw wensen dan weten wij bij ontvangst gelijk wat we kunnen doen en zal het verzoek zo snel als mogelijk verwerkt worden. Het prijsverschil wordt terugbetaald of extra in rekening worden gebracht.

Retourneren van schoenen

In het geval je de schoenen wilt retourneren zullen wij de aanschafkosten en eventuele verzendkosten - die je aan ons hebt betaald - terugbetalen. De schoenen moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden terug gestuurd in dezelfde conditie als waarin wij deze verstuurd hebben. Stuur de schoenen in de schoenendoos met (een kopie van) de bon en pak de doos in op een vergelijkbare manier zoals wij deze verstuurd hebben (zie voorbeeld in de afbeelding hierboven). Wij betalen terug binnen 14 dagen na ontvangst van de schoenen.

Let op! plak geen plakband of tape op de schoenendoos anders zal deze bij het verwijderen beschadigen en zijn wij genoodzaakt deze te vervangen, hiervoor word €10 in rekening gebracht i.v.m. verspilling en administratiekosten.

Voor retourzendingen buiten de Europese Unie is het belangrijk dat het op de juiste manier verzonden wordt. Meer informatie vindt u op het mee geleverde informatie formulier of kunt u ons een e-mail sturen.Betaalmethoden

Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden:

  • * iDEAL
  • * Credit Card (Visa of Mastercard)
  • * Paypal
  • * Bancontact
  • * Billink (achteraf betalen, alleen in Nederland)
  • * Contant
Payment options