Klantenservice: +31 20 6169973 (Nederland) +32 38 0842225 (België)Foto van winkel


Gemak van online winkelen

De webshop van Stravers is online sinds 2001. De winkel in hartje Amsterdan opende haar deuren in 1960. Stravers heeft een unieke collectie luxe schoenen in kleine en grote maten schoenen voor mannen en vrouwen. Verbaas jezelf met het altijd veranderende aanbod van eigen ontworpen collecties. Maak een keuze in het menu en zie gelijk wat er op voorraad is in jouw maat.Verzendkosten (verzending via PostNL)

Verzendkosten zijn per order, ongeacht het aantal paar schoenen dat wordt besteld. Dus de verzendkosten voor 3 paar schoenen zijn hetzelfde als voor 1 paar.

Regio / Land Euro Verwachte levertijd
Nederland € 5,95 (gratis vanaf € 100 ordergrootte) 1 werkdag
België € 9,95 (€ 5 vanaf € 100 ordergrootte) 2 werkdagen
Europa (zonder Nederland en België) € 16,00 5 werkdagen
Engeland (UK) € 19,60 5 werkdagen
USA € 22,00 10 werkdagen
Australië € 35,60 10 werkdagen
Andere landen € 25,60 10 werkdagen


SizesSizes

Ruilen of retourneren van schoenen

Ben je niet tevreden over de schoenen? Dan kunnen ze geruild worden binnen 14 dagen na het ontvangen van de schoenen. Let op!Als wij, op verzoek van de klant, bestelde artikelen, pas na 14 dagen of meer na aankoopdatum moeten versturen, mogen deze na ontvangst niet meer worden geruild/geretourneerd.

Omruilen voor andere schoenen

In het geval dat je wilt ruilen, sturen wij de nieuwe schoenen zonder verzendkosten.

Je moet de schoenen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen in dezelfde conditie als waarin wij deze gestuurd hebben. Stuur de schoenen in de schoenendoos en pak het in met papier (zie voorbeeld in de afbeelding hierboven). Na ontvangst van de schoenen door ons zullen we de conditie checken. Als dat OK is sturen we de nieuwe schoenen op. Laat een berichtje achter in de doos met daarop aangegeven welke schoenen je wilt ontvangen. Het prijsverschil wordt terugbetaald of extra in rekening gebracht.

Retourneren van schoenen

In het geval je de schoenen wilt retourneren zullen wij de aanschafkosten en verzendkosten (die je aan ons hebt betaald) terugbetalen. Je moet de schoenen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen in dezelfde conditie als waarin wij deze gestuurd hebben. Stuur de schoenen in de schoenendoos en pak het in met papier (zie voorbeeld in de afbeelding hierboven). We betalen terug binnen 14 dagen na ontvangst van de schoenen.Betaalmethoden

Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden:

  • * iDEAL
  • * Credit Card (Visa of Mastercard)
  • * Paypal
  • * Bancontact
  • * Billink (achteraf betalen, alleen in Nederland)
  • * Bankoverschrijving (neem contact met ons op voor deze optie)
  • * Contant
Payment options