Vrouw met zwarte leren Chelsea Enkellaarzen maat 46, 45, 44, 43

Damesschoenen maat 46 voor Engeland

03-11-2020 door YvonneMevrouw maakt graag overtocht voor damesschoenen maat 46!

We worden gebeld door een mevrouw uit Engeland "Heeft u inderdaad damesschoenen maat 46 en vallen ze ook als een échte maat 46?". Ja, die hebben we. Ja, we maken al jaren damesschoenen maat 46 op onze eigen leesten. Ja, door ervaring, het steeds weer aanpassen, verbeteren en vernieuwen naar trendy leesten, weten we dat heel veel dames voeten maat 46 hier goed op kunnen lopen. 

"Ja, weet u ik woon in Portstewart in United Kingdom en ik wil naar Amsterdam komen om bij u schoenen te komen kopen." Leuk, u bent van harte welkom! "Vandaar dat ik écht zeker wil weten of ze ook als échte maat 46 damesschoenen vallen. Ik heb al een aantal keer meegemaakt dat er wel maat 46 onder de schoen staat, maar dan vallen ze als maat 45!". 

Ja, we weten dat er wel eens gesjoemeld wordt met de maten, vooral omdat de meeste machines van schoenfabrikanten tot maat 45 gaan. Wij hebben gelukkig onze eigen leesten en we werken hoofdzakelijk met vaste schoenenfabrikanten, die deze damesschoenen maat 46 wel kunnen maken en waar wij al jaren mee samenwerken. 

En ja hoor een week later komt er een reizige charmante vrouw onze schoenenwinkel binnenlopen. "I'm looking for ladies shoes size 12, were can I find them?" Ah, u moet de dame zijn uit Engeland die ons een weekje geleden gebeld heeft? Dat was ze inderdaad.

We hebben geen aparte afdeling met damesschoenen maat 46. Bij ons kunt u lekker aanwijzen wat u leuk vindt en dan halen wij dat model in maat 46. Eerst een paar pumps met lage hak maat 46, toen enkellaarzen maat 46 en eindelijk na een paar comfortabele dames mocassins maat 46 gepast te hebben, hadden we haar vertrouwen. 

"Ik ben zo blij dat ik niet helemaal voor niets ben gekomen. Amsterdam is een leuke stad, maar ik kom toch echt om leuke damesschoenen in maat 46 te kopen."

table-img

Uiteindelijk werden het pumps met bandje maat 46 "Door dat bandje voelen de pumps wat steviger aan en voel ik mij zekerder als ik er op loop". Zwarte leren Cowboylaarzen maat 46 "Leuk! Heb ik nog nooit gehad" en enkellaarzen maat 46 met een stoere rubberzool "om lekker veel te dragen.

table-img                               

"Ik ga gauw sparen en dan kom ik terug!". Mag altijd....maar u kunt ook in de webshop bestellen. U weet dat de maat 46 damesschoen ook échte damesschoenen maat 46 zijn.  Bij veel schoenen in de webshop staat erbij welke pasvorm het is, dus als u een laarsje of pumps lekker vindt zitten, dan kunt u kijken welke modellen of kleuren er nog meer in die pasvorm zijn! Wel zo handig. 

Komt u er niet uit?....Bel of mail ons dan! Wij kunnen aan de hand van wat de klant in het verleden heeft gekocht, zien welke pasvorm of maat de klant het beste kan nemen....en u persoonlijk adviseren, doen wij graag!