Vrouw zakelijke outfit roze pumps hoge hakken kleine maat 32, 33, 34, 35

Hoge Hakken maat 32 voor je werk?

07-10-2020 door YvonneHoge Hakken maat 32 voor je zakelijke outfit?

Een beetje verlegen kwam een jonge vrouw van 24 jaar onze schoenenwinkel op de Overtoom binnen. "Ik hoorde dat jullie hoge hakken maat 32 verkopen?". Ja, zeker dat klopt! "Waar kan ik die pumps maten 32 vinden?", vroeg ze. Bijna alle hoge hakken die je ziet zijn er in maat 32. Kijk maar, welke pumps met hoge hakken je leuk vindt. Ze knikte, maar vroeg toch elke keer als ze hakken in haar hand had...."en deze ook?".

Op een gegeven moment ontspande ze zich en vertelde dat zij pas was afgestudeerd, dat ze eigenlijk altijd op sneakers had gelopen. Ze had pas gesolliciteerd en was aangenomen voor de nieuwe baan waar ze op had gehoopt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar nu moest ze op haar werk wel in een zakelijke outfit verschijnen, wat ze niet gewend was te dragen. 

table-img

Ze was al langs diverse schoenenwinkels gegaan, die zeiden dat ze kleine maten damesschoenen verkochten, maar kreeg steeds een teleurstellend antwoord op de vraag of zij pumps maat 32 verkochten. Maat 34 hadden sommige nog wel, maar als ik vroeg naar hoge hakken maat 32 werd ik meewarig aangekeken en naar de kinderschoenen verwezen. "Ik was echt ten einde raad, elke keer was weer een teleurstelling. Als ik geen nette pumps met hoge hakken kan krijgen, weet ik ook niet wat voor business outfit ik moet kopen". 

table-img

Nu ik zie hoeveel keus jullie hebben in hakken maat 32 kan ik de volgende keer gewoon eerst leuke zakelijke kleding kopen, jullie hebben altijd wel hakken in een leuke modekleur erbij zie ik. Dat er zelfs pumps met bandje en enkellaarzen maat 32 zijn in verschillende hakhoogtes geeft mij ook een goed gevoel, want hoge hakken zijn leuk, maar als ik lange dagen moet maken, zijn een paar pumps met wat lagere hakken ook wel handig om in mijn garderobe te hebben. 

table-img

Na verschillende damesschoenen maat 32 gepast te hebben, weten we welke pasvorm haar het lekkerste zit. Omdat wij weten welke schoenen zij gekocht heeft, kunnen wij haar ook online adviseren. Dat vond ze handig, want je weet maar nooit of ze nog veel tijd over heeft met haar nieuwe baan.

Ze kan nu ook voortaan snel en makkelijk online bestellen in de webshop. Bij de meeste damesschoenen staat welke pasvorm het is en zo kun je makkelijk damesschoenen bestellen met dezelfde pasvorm en weet je dus van te voren hoe ze passen. Of we kunnen je een persoonlijk advies geven. Wel zo prettig als je zo min mogelijk gedoe wilt hebben.