Algemene Voorwaarden

Uw bankrekening of creditcard wordt pas belast voor het aankoopbedrag als Stravers Luxe Schoenen uw order heeft verwerkt en de artikelen klaar staan om verstuurd te worden. Ingenico, de naam van onze zeer betrouwbare betaal-provider, zal op uw creditcard- afschrift, website url of een andere identificatie van Stravers Luxe Schoenen worden vermeld. Als u wilt afrekenen met een creditcard heeft u keuze tussen VISA en Mastercard. Zodra uw betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast.


Levering

Producten worden geleverd z.s.m. na ontvangst van de bestelling en betaling. Orders voor 16.00 uur besteld op winkeldagen, worden dezelfde dag verstuurd. Dit komt meestal neer op de volgende werkdag in huis. Of anders binnen 3 werkdagen, als er een weekend tussen zit. In ieder geval binnen 30 dagen (buitenland) na ontvangst van de bestelling/betaling. Schade opgelopen tijdens het transport is voor risico van de klant. Het is voor ons niet te controleren, vooral niet in het buitenland. Mocht Stravers Luxe Schoenen niet kunnen leveren binnen genoemde 30 dagen, dan heeft de cliënt het recht om de order te annuleren en zal Stravers Luxe Schoenen het door u betaalde aankoopbedrag, volledig terugstorten. Afleveringen waarvoor bij PostNL is getekend voor ontvangst, worden door ons als ontvangen beschouwd en zijn bindend.


Ruilen of retourneren

Sizes

Je hebt de mogelijkheid om de schoenen te ruilen of te retourneren binnen 14 dagen nadat je de schoenen hebt ontvangen. Stuur ons een email (info@stravers-shoes.com) voordat je de schoenen terugstuurt voor belangrijke informatie over de verzendprocedure.

Ruilen

Als je de schoenen wilt ruilen voor een andere maat, kleur of model is dat gratis als de prijs hetzelfde is. Als de prijs anders is, dan krijg je geld terug of moet je bijbetalen. Stravers Luxe Schoenen zal alleen producten ruilen die niet gebruikt zijn en niet beschadigd zijn. De producten moeten in dezelfde conditie zijn als dat wij ze verstuurd hebben. Stravers Luxe Schoenen zal geen kosten die je maakt voor het terugsturen (verzendkosten) betalen. Je kan de schoenen versturen met normale postverzending. Leg aub een kopie van de factuur erin, zodat we weten wie de schoenen retourneert. Voor retour gestuurde schoenen in niet ingepakte, maar afgeplakte dozen, brengen wij €10,- in rekening voor het ompakken en her-etiketteren! Ook voor het niet vermelden van o.a. naam en IBANnummer zal voor de extra tijd om achter deze gegevens te komen €5,- administratiekosten in rekening worden gebracht, zorg dus dat je alle benodigde gegevens vermeld, zodat wij direct met jouw wens aan de slag kunnen gaan. Retourzendingen waarvoor geen portokosten zijn betaald, brengen wij de door PostNL opgelegde boete, in mindering op het aankoopbedrag. Stravers Luxe Schoenen vergoedt geen door cliënt gemaakte kosten i.v.m. het retourneren van goederen. Retourneren, naar het retour adres Droogmakerij 52G - 1851LX Heiloo, van artikelen alleen met normale post en met aankoopbon, zodat wij bij ontvangst de goederen kunnen controleren. Wij raden u aan Track & Trace te gebruiken. Retourzendingen waarvoor Stravers Luxe Schoenen moet betalen bij aflevering, worden niet geaccepteerd

Retourneren

Als je schoenen wilt retourneren krijg je het aankoopbedrag en de verzendkosten die je aan ons hebt betaald terug. Stravers Luxe Schoenen zal alleen producten ruilen die niet gebruikt zijn en niet beschadigd zijn. De producten moeten in dezelfde conditie zijn als dat ze zijn opgestuurd door ons. Stravers Luxe Schoenen zal geen kosten die je maakt voor het terugsturen (verzendkosten) betalen. Je kan de schoenen versturen met normale postverzending. Leg aub een kopie van de factuur erin, zodat we weten wie de schoenen retourneert. Voor retour gestuurde schoenen in niet ingepakte, maar afgeplakte dozen, brengen wij €10,- in rekening voor het ompakken en her-etiketteren! Ook voor het niet vermelden van o.a. naam en IBANnummer zal voor de extra tijd om achter deze gegevens te komen €5,- administratiekosten in rekening worden gebracht, zorg dus dat je alle benodigde gegevens vermeld, zodat wij direct met jouw wens aan de slag kunnen gaan. Retourzendingen waarvoor geen portokosten zijn betaald, brengen wij de door PostNL opgelegde boete, in mindering op het aankoopbedrag. Stravers Luxe Schoenen vergoedt geen door cliënt gemaakte kosten i.v.m. het retourneren van goederen. Afgeprijsde artikelen hebben beperkte garantie. Retourneren, naar het retour adres Droogmakerij 52G - 1851LX Heiloo, van artikelen alleen met normale post en met aankoopbon, zodat wij bij ontvangst de goederen kunnen controleren. Wij raden u aan Track & Trace te gebruiken. Retourzendingen waarvoor Stravers Luxe Schoenen moet betalen bij aflevering, worden niet geaccepteerd.Garantie

De garantie periode voor artikelen bedraagt 3 maanden na aankoop en bij normaal gebruik. Stravers Luxe Schoenen vergoed geen schade die het gevolg is van foutief gebruik, onzorgvuldig onderhoud of natuurlijke slijtage. Ook zullen wij het artikel en aankoopbewijs eerst moeten zien, om te kunnen beoordelen of het artikel in aanmerking komt voor garantie. Afgeprijsde artikelen hebben beperkte garantie.


Klachten

Eventuele klachten moeten worden verstuurd naar Stravers Luxe Schoenen. Stravers Luxe Schoenen heeft het recht om de goederen, binnen een acceptabele termijn, te repareren. Is de klacht het gevolg van een productiefout van de fabrikant, die kan worden gerepareerd. Heeft Stravers Luxe Schoenen het recht om het mankement te laten repareren. Als het artikel niet gerepareerd kan worden, zal Stravers Luxe Schoenen de cliënt een nieuw paar verstrekken of het aankoopbedrag retour geven. Beslissingen over klachten worden genomen door Stravers Luxe Schoenen en/of de producent van het betreffende artikel. De cliënt zal z.s.m op hoogte worden gebracht van deze beslissing maar altijd voor de 30ste dag na acceptatie van de klacht. Retouren, ruilingen, klachten en aanspraak op garantie van artikelen geleverd door Stravers Luxe Schoenen, kan alleen en uitsluitend op vertoon van de aankoopnota.