Sale kleine en grote maten schoenen

Geen Rommel

20-11-2019 door YvonneWe kunnen het kort (en klein) houden!

Omdat wij onze schoenen in de Kleine & Grote maten steeds meer zoveel mogelijk op de vraag van onze klanten laten maken, hebben wij ook steeds minder over. Alleen modellen waar wij niet meer mee doorgaan komen in de Sale....een échte Opruiming dus, zoals die bedoeld is!

 

Wie geen rommel heeft hoeft niet veel op te ruimen!

Het klinkt je misschien raar in de oren, maar wij hebben al enige tijd geleden besloten om niet mee te doen met de trend (verspilling) van de grote bedrijven. Dus omdat wij geen bergen rommel inkopen, hoeven we niet veel op te ruimen.

 

Onze uitverkoop is anders dan bij de meeste andere bedrijven. Wij kopen niet speciaal goedkopere partijen in, waar wij de kwaliteit niet van kennen, om de Sale zo op te leuken en gooien ook de prijzen niet eerst omhoog, om je dan later een "hogere" korting aan te bieden. 

 

Onze schoenen worden bijna uitsluitend gemaakt in Spaanse en Italiaanse fabrieken, die produceren wat de markt hen vraagt en alleen de aantallen die nodig zijn. Dus geen gigantische overschotten, die uiteindelijk moeten worden vernietigd of gedumpt, zoals in China en bij groothandels.

 

Als je schoenen van ons draagt, dan weet je dat deze schoenen zijn gemaakt volgens de strenge Europese wet- en regelgeving ten aanzien van arbeidsomstandigheden, milieu en het gebruik van veilige stoffen. Deze regels zijn in Europa veel strenger, maar ook veiliger, dan in de rest van de wereld. Wat bijvoorbeeld niet zo is bij schoenen uit Azie. 

 

Wij zijn dan ook trots je te kunnen vertellen dat nagenoeg al onze schoenen ook nog eens gemaakt zijn van metaal- en chroomvrij ecologisch leer. Al deze keuzes betekenen wel een faire prijs, zonder gestunt met doorlopende acties en kortingen. 

 

Onze visie op de opruiming heeft tot gevolg dat wij van te voren geen antwoord kunnen geven over de start- en einddatum van de uitverkoop. Wil je écht als eerste zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

OPRUIMING BEKIJKEN >>

Sale Damesschoenen & Laarzen Kleine Maat 32, 33, 34, 35

Sale Damesschoenen & Laarzen Grote Maat 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Opruiming Herenschoenen Kleine Maat 36, 37, 38, 39

Opruiming Herenschoenen Grote Maat 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53

 

                                                 ---------------------------------------------------------------------------------------

 

We can keep it Short (and Small)!