mocassins en designer merken

Mocassins en designer merken

31-08-2019 door YvonneHé, dit wisten we nog niet!


We zijn al een tijd op zoek naar sportieve heren mocassins. Vaak zijn de geklede mocassins wel te krijgen, omdat daar een leren zool ondergaat en de fabrikant de zool op maat kan snijden. 
Een fabrikant die heren mocassins à la Tod's, met de bijzondere noppenzool, in kleine of grote herenmaten voor ons kan maken, hebben we tot nog toe niet kunnen vinden. 


Vorige week zijn wij op bezoek geweest bij een schoenfabrikant die dit wel kan. We hadden zelfs 20 jaar geleden al met deze schoenfabrikant gewerkt, maar hem uit het oog verloren.

Heel bijzonder! Hij kan voor ons handgemaakte heren mocassins in kleine maten maken met de originele noppen zool (zó lang naar gezocht). Lang Leven onze Europese fabrikanten! 

Ons oog viel op een groep herenschoenen die klaar stond. De fabrikant vertelde dat hij deze schoenen ontworpen had voor de mensen van Prada. Zij zouden binnenkort langs komen en beslissen welke schoenen hij voor hen mocht gaan maken.

We werken met verschillende fabrikanten die ook voor de grote modemerken werken, maar zij krijgen de ontwerpen en modellen altijd aangeleverd van de modemerken zelf om te produceren.
We hadden nog niet gezien dat de schoenfabrikant zelf de ideeen en ontwerpen aan het modemerk aandraagt.

Kortom we hebben er weer een interessante heren fabrikant bij die voor ons kleine maten heren mocassins gaat maken. 100% Originele handgemaakte herenschoenen in maat 36, 37, 38, 39 die we al heel lang zochten. Mocassins met de originele noppenzool zoals het beroemde Italiaanse merk het ook maakt, maar dan wél in onze bijzondere maten!

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: schoenen