Man pak met nette herenschoenen grote maat in zwart, bruin leer en blauw suede

Zo blij met herenschoenen maat 50

06-10-2020 door YvonneHij mocht maar twee paar herenschoenen maat 50

Een man en vrouw kwamen onze schoenenwinkel op de Overtoom binnen, zij spraken russisch. Het viel ons op dat de man op schoenen liep die totaal afgetrapt en kapot waren. 

Hij vertelde ons dat hij naar herenschoenen maat 50 zocht. Toevallig hadden wij op dat moment Opruiming en toevallig zaten daar een aantal herenschoenen maat 50 bij. Het was zo leuk om te zien, hoe blij verrast deze russische meneer was met de keuze in alleen al de herenschoenen maat 50 en dan nog wel in de Sale ook nog eens. 

Of het nu een nette hereschoen maat 50 was, een heren instapper maat 50 of sneakers maat 50....het maakte niet uit, hij was gewoon zo verschrikkelijk blij dat hij herenschoenen maat 50 kon krijgen. 

table-img

Uiteindelijk had hij vijf paar schoenen uitgezocht, zich verwonderend dat al deze herenschoenen hem zo goed pasten. Maar toen kwam vrouwlief in het spel.... Nee! Hij mocht maar maximaal twee paar schoenen meenemen, er was geen speld tussen te krijgen.

En toen zagen we een grote man met tranen in zijn ogen daar zitten....hartverscheurend zo'n huilende man, die zich helemaal liet bekoeieneren door zijn liefhebbende russische vrouw.