HOME | OVER ONS | CONTACT & ROUTE | KLANTENSERVICE  NL 020 6169973 BE 03 8084225  English English

Default welcome msg!

AVG Stravers Luxe Schoenen

 

PRIVACY REGELEMENT  STRAVERS LUXE SCHOENEN

Stravers Luxe Schoenen, gevestigd aan Overtoom 127 1054 HE Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: https://www.stravers-shoes.com/ Overtoom 127 1054 HE Amsterdam +31 20 6169973 Dhr. A. van der Haag is de Functionaris Gegevensbescherming van Stravers Luxe Schoenen Hij is te bereiken via info@stravers-shoes.com

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Zodra u een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op onze server. U heeft de mogelijkheid een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven zodat u uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. We geven uw gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. De partijen die van ons toegang krijgen tot uw gegevens, mogen deze alleen gebruiken om u een dienst te leveren namens Stravers. Wij verkopen uw gegevens nooit aan derden. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Schoenmaat

- Bent u geinteresseerd in damesschoenen of herenschoenen

- IP-adres

- Internetbrowser en apparaat type 

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Stravers verzamelt geen gevoelige persoonsgegevens. Wat wij buiten naam en adresgegevens gegevens nog nodig hebben is uw schoenmaat en of u geïnteresseerd bent in damesschoenen of herenschoenen. Dit om u op de hoogte te kunnen houden als er nieuwe schoenen zijn aangekomen of als er akties, kortingen of start / einde opruiming is, in uw maat en soort schoenen waarin u geinteresseerd bent.

MET WELK DOEL EN OP BASIS VAN WELKE GRONDSLAG VERWERKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS

Stravers Luxe Schoenen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om u te informeren over uw bestelling of uw speciale verzoek naar schoenen

- U te informeren over acties, aanbiedingen, nieuwe schoenen in uw maat in de collectie, begin of einde opruiming

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om de schoenen bij u af te leveren

GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING

Stravers Luxe Schoenen maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluiten.

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Stravers Luxe Schoenen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren uw gegevens bij het plaatsen van uw bestelling of als u zich heeft ingeschreven via de nieuwsbrief. Wij verwijderen uw gegevens als u dit aangeeft in de nieuwsbrief (unscribe) of als u ons daarom vraagt per email. Inactieve klantaccounts verwijderen we na 7 jaar.

Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met uw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren.

DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS MET DERDEN

Stravers Luxe Schoenen deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Stravers Luxe Schoenen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Stravers verstrekt persoonsgegevens aan de volgende bedrijven:

- PostNL - uw naam en adresgegevens zijn nodig om uw bestelling te kunnen afleveren

- Igenico - onze betaal provider - uw gegevens zijn nodig om uw betaling te kunnen verwerken

- Adyen - de betaalprovider alleen voor de engelse webshop - uw gegevens zijn nodig om uw betaling te kunnen verwerken

- Paypal - bij Stravers heeft u de mogelijkheid om met Paypal te betalen. Paypal is gevestigd in de USA

- Ditailer - het bedrijf dat onze Magento webshop onderhoudt

- Modis - verwerkt de gegevens in het voorraad- en kassasysteem. In dit kassasyteem kunnen wij uw aankopen terugzien. Met die gegevens kunnen wij u adviseren wat betreft maat en pasvorm bij uw volgende aankoop

- Mailchimp - uw naam en email-adres is nodig om u op de hoogte te kunnen houden via dit mailprogramma

- Kiyoh - ziet uw voornaam en plaatsnaam als u een review geeft

- Social Media - Facebook, Instagram voor marketing doeleinden

- Billink - bij Stravers is het mogelijk om achteraf te betalen voor de producten die u koopt. Nadat u aangegeven heeft bij uw bestelling dat u achteraf wilt betalen, geven wij de incasso over aan Billink, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van achteraf betalen. Om dit mogelijk te maken en u en onszelf te beschermen tegen misbruik, zal Billink uw kredietwaardigheid toetsen. Dit doen wij door de noodzakelijke persoonsgegevens (waaronder uw adresgegevens) te verstrekken aan de kredietwaardigheidsbeoordelaar: Billink, gevestigd te Rotterdam. Billink  mag deze gegevens alleen voor dit doel gebruiken. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacyverklaring. Mocht uw verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen over dit punt ook contact opnemen met Billink. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Billink website

GEGEVENS VAN PERSONEN JONGER DAN 16 JAAR

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat Stravers zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige die jonger is dan 16 jaar, neem dan contact met ons op via info@stravers-shoes.com dan verwijderen wij deze informatie.

COOKIES EN VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

Stravers Luxe Schoenen gebruikt alleen technische en functionele cookies en Browser gegevens. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Zij zorgen dat u zo eenvoudig mogelijk kan navigeren. Cookies maken ook gebruik van het IP adres. Cookies zorgen voor het bewaren van informatie zoals bijvoorbeeld het winkelmandje of juist het niet tonen van informatie die al eerder opgeslagen is. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld de artikelen die u in uw winkelmandje plaatst voor een korte tijd. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stravers Luxe Schoenen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@stravers-shoes.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Stravers Luxe Schoenen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

HOE WIJ PERSOONSGEGEVENS BEVEILIGEN

Stravers Luxe Schoenen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@stravers-shoes.com

Wij zijn Stravers Luxe Schoenen VOF

Dit is ons KvK-nummer:  51075563
Dit is ons BTW-identificatienummer:  NL823094698B01

Je kunt ons zo bereiken:
Bellen: 020-6169973
Mailen: info@stravers-shoes.com
Schrijven: Overtoom 127 1054HE Amsterdam