HOME | OVER ONS | CONTACT & ROUTE | KLANTENSERVICE  NL 020 6169973 BE 03 8084225  English English

Default welcome msg!

Trouwschoenen

Trouwschoenen

Trouwen? Op zoek naar trouwschoenen kleine maten 32, 33, 34, 35?

Trouwen, bruiloft, trouwjurk, heerlijk om de bruid te zijn! En nu bruidsschoenen in kleine maat 35, 34, 33, 32? Bij Stravers Luxe Schoenen Amsterdam vind je trouwschoenen met stijlvolle hoge hakken, bruidsschoenen met plateau, trouwschoenen voor de bruid met klein hakje, tot zelfs platte trouwschoenen onder trouwjurk. Als specialist in kleine maten schoenen verkopen wij trouwschoenen van luxe leer van de beste kwaliteit.

Stravers kleine maten trouwschoenen Amsterdam | Webshop en schoenenwinkel  

Trouwpumps van leer hebben het voordeel, boven stoffen- of zijde trouwpumps, dat je ze naderhand ook door kunt dragen bij je zomer outfit. Trouwschoenen vormen een vast onderdeel van onze bijzondere collectie kleine maten schoenen. Ook voor bruidsmeisjes. Bestel ze rechtstreeks bij trouwschoenen kleine maten in onze webwinkel of kom naar onze schoenenwinkel Amsterdam voor een persoonlijk advies.

Trouwschoenen heren voor de bruidegom met kleine maat 36, 37, 38 of maat 39

Wist je dat er ook trouwschoenen voor heren zijn. Voor de bruidegom met kleine schoenmaat voor jullie huwelijk. Een unieke collectie kleine maten nette herenschoenen voor de bruidegom met o.a. heren lakschoenen, geklede herenschoenen in vele kleuren en modellen. Ook voor de bruidsjonkers.