HOME | OVER ONS | CONTACT & ROUTE | KLANTENSERVICE  NL 020 6169973 BE 03 8084225  English English

Default welcome msg!

Mocassins

Mocassins

Luxe Italiaanse dames mocassins kleine maat 33, 34, 35

De handgemaakte dames mocassins van Stravers Luxe Schoenen worden gemaakt in Italië. Het land bij uitstek voor het maken van luxe dames mocassins. Mooie tijdloze dames mocassins gemaakt van luxe leersoorten. In effen suede's en zacht kalfleer voor de gevoelige voet of voor de vrouw die houdt van een zachte schoen.

Hoe worden kleine maten dames mocassins gemaakt?

Mocassins worden op een andere manier gemaakt dan schoenen. Mocassins hebben een duurdere en arbeidsintensievere maakwijze. Niet veel fabrieken kunnen echte originele mocassins maken, omdat dit veel investering eist. Bij mocassins worden bijvoorbeeld dure aluminium leesten gebruikt, in plaats van goedkopere kunstof leesten, die te recycelen zijn. Machines die de schoen eerst naar hoge temperaturen moeten verhitten, zodat het leer goed om de leest plooit en daarna gaat de leest met schoen diep onder het vriespunt, waarna het leer perfect om de leest pas en de mocassin zijn definitieve vorm krijgt, anders zou het alleen maar een leren sokje zijn. Een kunstof leest zou hier niet tegen bestand zijn. Een mocassin is eigenlijk de oerschoen, die van de Indianen afstamt.

De luxe kleine maten dames mocassins van het merk Stravers

Je vindt in deze kleine maten dames mocassins collectie o.a. tijdloze basis mocassins in luxe nappa leer, deze zijn leer gevoerd en met leren zool. Er zijn ook mocassins met een soepele italiaanse noppen zool en een wat stevigere vlakkenzool. In de mocassin collectie 2017 zitten o.a. mooie fantasie printen in zwart/wit, opengewerkte Paisley design, Birgitte Bardot achtige prints en ook effen suede's. Wij zijn heel trots op deze bijzondere, tijdloze en vooral...super comfortabele schoen. Een mooie luxe mocassins collectie voor de vrouw die luxe, maar ook comfortabele schoenen wil....