HOME | OVER ONS | CONTACT & ROUTE | KLANTENSERVICE  NL 020 6169973 BE 03 8084225  English English

Default welcome msg!

Ballerina's

Ballerina's

Kleine maten ballerinas of flatjes voor volwassen dames voet

Ook al heb je een kleine schoenmaat, toch kunnen ballerina's in je garderobe, naast je hakken, niet ontbreken. Ballerina's kunnen altijd. Ze zijn vrouwelijk, stijlvol en lekker comfortabel. Je kunt ballerina's combineren van een modisch jurkje tot een stoere jeans.

Maak niet de fout om kinder flatjes te dragen, die hebben een andere smallere pasvorm met minder inhoud dan die van ballerina's bestemd voor een volwassen kleine maat vrouwen voet.

Stravers dames design ballerinas kleine maten 35, 34, 33, 32

De kleine maten ballerinas uit de Stravers Label collectie zijn technisch zo ontworpen dat het voorblaadje wél laag is, maar dat de voet níet uitpuilt. Dus voldoende hoogte aan de zijkant van de flatjes, zodat de ballerina schoenen perfect en comfortabel om de voet sluiten. Zoals het hoort.

Ook zijn er super zachte leren flatjes, die je de hele dag comfortabel kunt dragen. Een weldaad voor je kleine volwassen dames voeten. Wil je platte damesschoenen in kleine maten, dan lijken je benen het langst in een ballerina. Kijk snel voor de diverse modellen in verschillende kleuren