HOME | OVER ONS | CONTACT & ROUTE | KLANTENSERVICE  NL 020 6169973 BE 03 8084225  English English

Default welcome msg!

Mocassins

Mocassins

Luxe italiaanse dames mocassins maat 42, 43, 44, 45 en 46 van het merk Stravers

Stravers heeft een unieke collectie handgemaakte Italiaanse mocassins voor dames. Deze tijdloze dames mocassins zijn er in luxe kalfsleer soorten, chic zacht lakleer en suede's. De italiaanse mocassins zijn uitmuntend geschikt voor de vrouw die houdt van luxe, maar ook comfortabele zachte schoenen wil. Ideaal voor een gevoelige voet of gewoon als je je schoenen niet wilt voelen tijdens het dragen. Wil je je mocassins casual of juist chic dragen? Het kan allebei....ideale schoen toch?

Hoe worden grote maten dames mocassins gemaakt?

Er zijn niet veel fabrikanten die deze origenele handgemaakte dames mocassins kunnen maken. Mocassins hebben een duurdere en arbeidsintensievere maakwijze. Dit vergt veel investering van de fabrikant. Bij mocassins worden bijvoorbeeld dure aluminium leesten gebruikt, in plaats van goedkopere kunstof leesten, die te recycelen zijn. Machines die de schoen eerst naar hoge temperaturen moeten verhitten, zodat het leer goed om de leest strak trekt en daarna gaat de leest met schoen diep onder het vriespunt, waarna het leer perfect om de leest pas en de mocassin zijn definitieve vorm krijgt, anders zou het alleen maar een leren sokje zijn, waar een zool is onder gestikt. Een kunstof leest zou hier niet tegen bestand zijn. Je hebt dus niet alleen dure aluminium leesten nodig, maar ook speciale machines. Een mocassin is eigenlijk een van de eerste schoenen, die van de Indianen afstamt.

De luxe grote maten dames mocassins van het merk Stravers

Deze collectie grote maten dames mocassins bestaat o.a. uit tijdloze basis mocassins in luxe nappa leer, deze zijn leer gevoerd en hebben een leren zool. Er zijn ook mocassins met een soepele italiaanse noppen zool en een wat stevigere vlakkenzool. In de mocassin collectie 2017 zitten o.a. mooie fantasie printen in zwart/wit, trendy animal prints, techno, Paisley prints, effen suede's en er zijn zelfs zomerse open mocassins. Wij zijn heel trots op deze bijzondere, tijdloze en vooral...super comfortabele platte damesschoenen. Een mooie luxe mocassins collectie voor de vrouw die luxe, maar ook comfortabele schoenen wil....