HOME | OVER ONS | CONTACT & ROUTE | KLANTENSERVICE  NL 020 6169973 BE 03 8084225  English English

Default welcome msg!

Laarzen

Laarzen

Stijlvolle laarzen grote maat 46, 45, 44, 43, 42

Een vrouw zonder laarzen? Onmogelijk! Zeg nou eerlijk, laarzen geven je dat extra vrouwelijke gevoel. Met laarzen kun je vollop jouw look matchen met fashion items en diverse stijlen creëren.  Een exclusieve zwarte leren laars met stijlvolle hoge hak, daarmee voel je je toch op en top vrouw? Een leuke bijkomstigheid is dat een zwarte of bruine dameslaars het been langer en slanker laat lijken.   

Stravers exclusieve grote maten laarzen met raffinement

De grote maten dameslaarzen van het merk Stravers zijn niet alleen mooi. Ze zijn speciaal ontworpen voor de grote dames maten. Bij de lange laarzen met hoge hak zijn de gelengen en de hiel extra versterkt, zodat de hak niet doorzakt of wiebelt als er een groter persoon op staat. Dit geeft extra support aan de voet en daar wordt je minder snel moe op. Met deze dameslaarzen kan iedere vrouw zich sexy, stijlvol en zelfverzekerd voelen. 

Gemakkelijk zwarte leren laarzen maat 43, 44, 45, 46, 42 online bestellen

Wie dameslaarzen in een grote maat zoekt...kijkt bij Stravers luxe grote schoenen Amsterdam. Laarzen van het merk Stravers zijn niet alleen mooi. Deze laarzen voor dames zijn speciaal ontworpen voor de grote maten en gemaakt van de beste materialen. Zoek je een moderne stoere zwarte leren laars maat 42, zwarte of bruine elastische leren laarzen die perfect aansluiten, ook aan een wat dikkere kuit, leren laarzen met plateau maat 43, lange laarzen met een bredere schacht maat 44, een zachte comfortabele leren dameslaars met rits maat 45 of juist vrouwelijke stijlvolle hoge leren laarzen met hak maat 46 ? Shop ze online in de webwinkel of haal ze op in de big shoes schoenenwinkel Amsterdam